In preajma aniversarii Preasfintiei Sale, Episcopul PS Petru Gherghel mangaie sufletele bolnavilor

Bolnavii din cadrul Centrului Rezidențial ”Sf. Anton” s-au bucurat sâmbătă, 27 iunie 2015, de vizita înaltelor fețe bisericești: Arhiepiscopul Francisco Javier Lozano, Nunțiu Apostolic în România, Arhiepiscopul Mitropolit de București Ioan Robu și Episcopul PS Petru Gherghel. Aceștia ne-au onorat cu prezența lor la centru, unde au alinat sufletele pacienților cu mângâieri și vorbe calde.

Cu deosebită bucurie am primit această vizită, mai ales că în această perioadă Episcopul PS Petru Gherghel celebrează  50 de ani de Sfântă Preoție și 75 de ani de viață. Suntem mândri că în aceste momente de sărbătoare Preasfinția Sa și-a îndreptat gândurile către bolnavii din Centrul Rezidențial ”Sf. Anton” și  dorim să îl felicităm pentru toate realizările de până acum. Echipa Centrului Rezidențial ”Sf. Anton” îi urează, împreună cu pacienții, un sincer și pios La mulți ani!

De asemenea, vrem să le mulțumim în mod special și Preasfințiilor lor, Arhiepiscopul Francisco Javier Lozano, Nunțiu Apostolic în România și Arhiepiscopul Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București, pentru onoarea pe care ne-au făcut-o prin această vizită și să le urăm în continuare mulți ani de activitate în slujba lui Dumnezeu.