La multi ani SMURD! La multi ani POMPIERILOR IESENI!

La multi ani SMURD! La multi ani POMPIERILOR IESENI!

In perioada 5-7 mai, la Iasi, s-au sarbatorit 10 ani de existenta a SMURD Iasi si 180 de ani de cand a fost infiintata prima unitate de pompieri militari din Romania. Ne-am simtit onorati cand am fost invitati sa le fim alaturi la manifestarile organizate cu aceasta ocazie, deoarece am putut celebra oameni intr-adevar deosebiti, profesionisti 100%, ale caror merite depasesc intotdeauna recunostinta pe care o primesc.

Ei sunt oamenii care vegheaza zi de zi, noapte de noapte, pentru siguranta noastra si a celor dragi. Sunt oamenii care ne sunt alaturi in cele mai grele clipe si care, prin eforturile lor incredibile, ne ajuta sa trecem mai usor peste ele, cei care de atatea ori ne dau o alta sansa la viata.Sunt oamenii care schimba vieti si isi asuma aceasta responsabilitate ca pe o munca obisnuita. Asa cum singuri o recunosc, au parte si de momente dificile, lacrimi si eforturi ce raman in final fara raspuns. Insa dupa fiecare dezamagire, gasesc forta sa mearga mai departe si sa faca diferenta in vietile atator oameni. Pentru toate acestea, orice multumire pare insignifianta.

Astfel, noi am ales sa le fim alaturi in aceste momente, sa le multumim si sa le uram cat mai multi ani de realizari in continuare! Pe parcursul celor trei zile, grupul de firme Iasisting a fost prezent la manifestarile stiintifice organizate la Iasi, impreuna cu cea de-a sasea Conferinta a Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania si Europa