Spitale

Spital de recuperare Iasi - RecumedisSpital de paliatie Iasi - Sf. SavaCentru rezidential Alzheimer Iasi - Sf. Anton

În cadrul spitalelor noastre, fiecare pacient este important, indiferent de stadiul bolii care îl afectează. Acordăm însemnătate atât sănătății fizice, cât și celei emoționale a bolnavilor, motiv pentru care punem mare preț pe crearea unei atmosfere primitoare și călduroase pentru aceștia. Echipa noastră își concentrează activitatea asupra unui singur scop, acela de îmbunătățire a calității vieții.

Îmbinăm profesionalismul cu empatia pentru pacienții noștri, dar și pentru familiile acestora, asigurându-le tuturor un climat care să îi ajute să traverseze aceste perioade dificile. Bolnavii internați în secțiile spitalului nostru sunt tratați cu respect și grijă, indiferent de problemele de sănătate pe care le au. Astfel, indiferent că se adresează Secției de Recuperare sau Secției de Îngrijiri Paliative, ei sunt primiți cu o atitudine deschisă și cu încurajări, iar personalul medical se ocupă de fiecare caz în parte cu devotament și profesionalism.

Nu neglijăm nici importanța unor dotări de calitate, care, din punctul nostru de vedere, sunt obligatorii pentru a le putea asigura celor ce au nevoie servicii medicale la cele mai înalte standarde. Așadar, în cadrul spitalelor noastre, fiecare bolnav este întâmpinat și tratat cu grijă, empatie și profesionalism, la standarde europene de calitate. De asemenea, oferim și posibilitatea internării decontate prin CAS, în limita fondurilor disponibile.

Am dezvoltat pentru pacienții noștri două secții medicale:

  • Secția de îngrijiri paliative, care își desfășoară activitatea sub deviza ”Pentru cei care nu au timp să aștepte”;
  • Secția de recuperare, medicină fizică și balneologie, care pune ”Sănătatea pe primul loc”.

În cadrul secției de îngrijiri paliative am conceput două unități medicale distincte, specializate pe nevoile pacienților cu afecțiuni diferite. Astfel, în cadrul spitalului Sf. Sava au prioritate pacienții cu afecțiuni oncologice și non-oncologice în stadii terminale, iar secția externă materializată sub forma Centrului Rezidențial Sf. Anton se îngrijește de pacienții afectați de Alzheimer și alte forme de demență.

Întreaga noastră echipă lucrează cu sufletul pentru a le asigura pacienților cea mai bună îngrijire. Atât personalul medical, cât și cel auxiliar este pregătit să răspundă tuturor nevoilor bolnavilor.

Din echipa noastră fac parte medici cu experiență, cu înalte standarde profesionale, etice și morale:

Dr. DIMA LIVIA
Director medical
Medic specialist medicină de urgență, atestat îngrijiri paliative
Dr. ALBU ALINA-ELENA
Medic primar, atestat îngrijiri paliative

Dr. NUNU ANGELA
Medic specialist medicină internă,
atestat îngrijiri paliative

Dr. MIRON SILVIA-VERONICA
Medic specialist medicină de urgență

Dr. IVAN MIHAELA
Medic primar Pneumologie

Dr. PĂDURE DIANA ELENA
Medic primar Recuperare,
Medicină fizică și balneologie

Dr. PRIHOR OANA MANUELA
Medic specialist Recuperare,
Medicină fizică și balneologie

Dr. LUPU ANDREEA DANIELA

Medic specialist Recuperare,
Medicină fizică și balneologie

Dr. DUMBRAVĂ MARIANA

Medic primar epidemiologie

Dr. STĂCESCU ANDREEA
Medic specialist psihiatru 
Dr. OANEA CEZAR
Medic specialist psihiatru